Om oss

I MediaCom er vi mange dedikerte rådgivere og spesialister som sammen skaper resultater for noen av landets største og dyktigste annonsører.

MediaCom hjelper merkevarer og bedrifter med å frigjøre sitt potensial for vekst gjennom å se og jobbe med helheten i det store bildet. Uansett i hvilket marked man møter MediaCom så har vi en unik System Thinking filosofi og teknologi som hjelper oss med å fullt ut utnytte potensialet i media, kommunikasjon og data. Målet er kommunikasjonsstrategier som både driver salg nå, og bygger sterke merkevarer for fremtiden. Vi liker struktur og systematikk fordi det frigjør energi og ressurser til å være fleksible og kreative.

Vi har i mange år hatt «People First, Better Results» som vårt mantra. Vi er overbevist om at ved å investere i mennesker, deres evner og karriere, så er vi også best rustet for å utvikle virksomheten for våre kunder. Vi er glødende opptatt av fag og faglig utvikling og har derfor et omfattende årlig kompetanseutviklingsprogram for både ansatte og kunder.
MediaCom Norge ble etablert i 1994, har 85 ansatte og er på alle måter et full-service mediebyrå. På kundelisten vår finner dere noen av landets største og dyktigste annonsører. Det er vi stolte av.

MediaCom er 100% eid av WPP gruppen, verdens største gruppering innenfor markedskommunikasjon, med 8000 mennesker fordelt på 125 kontorer i 100 markeder. I 2020 ble MediaCom kåret til Årets Global Media Network av Eurobest og Festival of Media Global, i tillegg til å være det mest tildelte byrået ved WARC Media Awards.

GroupM er verdens ledende medieinvesteringsselskap med ansvar for mer enn $ 63 mrd i årlige medieinvesteringer gjennom byråene MediaCom, Mindshare, Wavemaker, Essence og m / SIX, samt verdens største programmatiske medie- og teknologiplattform: Xaxis. GroupM er eksperter i å utnytte data og teknologi slik at annonsører kan treffe og engasjere målgruppene mer effektivt. Porteføljen inkluderer Data & Technology, Investeringer and Services. Visjonen er å forme neste epoke medier der reklame fungerer bedre for mennesker og løftet er å gi annonsørene tilgang til premium annnonseformater ovenfor de mest relevante målgruppene til en pris som er lavere en markedspris. Størrelse og skala gir unike muligheten til innovasjon og investeringer som gir økt verdiskapning for våre kunder over hele verden. Sammen med GroupM har vi et dedikert fagmiljø med spesialistkompetanse innenfor data og teknologi, business intelligence, services og trade.

Har du lyst til å vite mer om MediaCom? Ta gjerne kontakt med vår CEO Britt Skjeppestad for en uforpliktende prat eller presentasjon.
Tlf: +4792099392
E-post: britt.skjeppestad@mediacom.no

Kontakt