Vi søker 4 interns!

Som intern hos oss får du utviklet din faglige kompetanse, sånn at du er klar til å kapre jobben i medie- eller reklamebransjen før studievennene dine.

Publisert 5. mai 2022

HVORDAN FÅ JOBB UTEN ERFARING OG ERFARING UTEN JOBB?

Dette er en kjent problemstilling mange nyutdannede møter på når de søker sin første jobb. Vår løsning er enkel: Bli intern. På den måten få du erfaringen, kunnskapen, innsikten og spesialistkompetansen som gjør at du er klar for en karriere enten hos oss eller andre. I tillegg får du et fleksibelt internship tilpasset studiehverdagen din, en supersnill fadder, lønn og gratis lunsj (i kanskje Oslos beste kantine).

HVORDAN ER DET Å VÆRE INTERN I MEDIACOM?

Se videoen om hvordan den tidligere internsgjengen Ludde, Gina, Christina, Sandra og Aurora syntes det var å være interns i et stort mediebyrå. Hør hva som overrasket dem, hvilke oppgaver de hadde og hvorfor du også bør søke.

HVA VI SER ETTER

Til vårt internprogram ser vi etter deg som er faglig nysgjerrig og som har ett eller maks to år igjen av studiene. Når du søker, skriv en liten tekst om hvilke roller du vil søke på, hvorfor akkurat du vil passe og hvorfor du har lyst på den. Om du vil søke på én eller flere, er 100% opp til deg. Internshipet varer fra 1.september til juli 2023. Søk her.