Vi søker rådgiver/prosjektleder til MBA, vårt kreative byrå

MBA er MediaComs eget kreative byrå. Vi lager reklame og innhold for spennende kunder som Hoff, Subway, TINE, Sonans, Nyt Norge og Boots Apotek. Du vil være en del av et team som gjør alt fra konseptutvikling, filmproduksjon, dynamisk annonsering, influencer marketing og sosiale medier. Vi jobber i ulike team på ulike prosjekter, både innad i avdelingen, og på tvers av kundeteam i Mediacom. Dette åpner opp for dialog mellom mennesker med ulike kompetanseområder, og gir unike muligheter for selvutvikling og læring.

Publisert 2. juli 2021

https://jobs.jobvite.com/careers/mediacom-emea/job/oWQ5ffwQ?__jvst=Job%20Board%20Advertising&__jvsd=Mediacom.no

Som Rådgiver/prosjektleder i MBA vil du jobbe med et mange ulike merkevarer og være deres primære rådgiver for alt som har med reklame- og innholdsutvikling. Du vil jobbe med både store og små prosjekter og du vil hele tiden ha mange baller i luften. Hos oss blir du en del av et miljø med mangfold i bakgrunn og alder, der vi er åpne for nye tanker og ideer. Du vil få stor mulighet til å være med på å påvirke hvordan vi jobber og være med på å forme egen arbeidshverdag. Samtidig blir du del av et stort internasjonalt nettverk som byr på kompetanse i verdensklasse.

Vi tror den perfekte kandidaten både kan være en faglig dyktig diskusjonspartner for kunden, en som ser muligheter, men samtidig en som kan sikre gjennomføring av alle egne prosjekter. Vi tror den perfekte kandidat har noen års erfaring som prosjektleder eller rådgiver i et kreativt miljø. Hos oss vil du få mulighet til å bryne deg på store faglige utfordringer for spennende merkevarer, og du vil gjøre det sammen med et av landets sterkeste fagmiljøer i ryggen.

Ting vi tror du har erfaring med

 • Relevant erfaring med prosjektledelse og -koordinering.
 • God marketingforståelse, og rådgiverkompetanse innen reklame- og innholdsutvikling.
 • God forståelse for digitale mediekjøp
 • Kjennskap til hvordan et mediebyrå virker er en fordel
 • Har et godt overblikk, men samtidig øye for detaljer
 • Har høy gjennomføringsevne og er løsningsorientert
 • Har god økonomisk forståelse/ erfaring fra å utvikle tilbud

Egenskaper vi ønsker oss

 • Du er nysgjerrig, både på kundens utfordringer og på faglig utvikling
 • Du er uredd i møte med nye utfordringer og tenker som Pippi: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert».
 • Du er strukturert og initiativrik
 • Du er åpen, omgjengelig og glad i å ha kontakt med mange ulike mennesker gjennom en dag
 • God evne til å strukturere arbeidsmengde og holde i flere prosjekter samtidig

Stillingen er fast 100%.

Søknadsfrist: 08. august, men vi kan kalle inn søkere før fristen.

Klikk her for å lese mer og komme til søknadsskjemaet. 

Ta kontakt med tord.sollie@mediacom.no for spørsmål.