Sommerhilsen fra Britt

Publisert 1. juli 2020

Britt - mediacom

Kjære kunde av MediaCom,

 

Denne våren har vært både krevende og lærerik, og det har vært viktig for oss å være den proaktive samarbeidspartneren kundene våre trenger når verden endrer seg og fremtiden er usikker.  Behovet for kunnskap og innsikt har vært stort, og vi har fortløpende invitert til webinarer for å gi dere et best mulig beslutningsgrunnlag i en vanskelig tid. Det håper vi har bidratt til å gjøre dere best mulig skodd for å løse både akutte problemstillinger og for å forberede dere på høsten og vinteren. Ikke minst så erfarer vi at det kan være enklere å delta på webinarer enn fysiske seminarer i en hektisk hverdag, så dette er noe vi har lyst til å fortsette med.

 

LES OGSÅ: Hva trenger vi å tenke på når vi planlegger 2021?

Passord til film: Mediacom2020

 

I august møtes vi forhåpentligvis på kontoret. Vi skal glede oss over å være sammen igjen, feire hva vi har fått til denne våren og ta med oss nye vaner og kjøre på videre! Vi skal hjelpe dere med å utvikle robuste strategier og planer for 2021 som tar høyde for ulike scenarier. For det er ikke noen vil om at vi fremdeles går en usikker fremtid i møte. Det må vi alle planlegge for.

Vi skal være deres beste støttespillere i dette arbeidet! Gi dere verktøy og hjelpe dere med å bruke dem. Allerede i august kan vi ønsker dere velkommen til to fagsamlinger med relevant og aktuelt innhold. I september er det planlagt et fagwebinar om programmatisk som alle bør få med seg. Jeg oppfordrer dere også til å ta kontakt for råd og sparring. Bruk oss, bruk vår kompetanse. Vi er til for å hjelpe dere å lykkes!

 

LES OGSÅ: Kundeaktiviteter høsten 2020 

 

Nå venter sommerferien rett rundt hjørnet. Hjemme hos meg starter vi ferien med å ønske velkommen en liten valp. Så i år blir vi fem på tur. Vi skal tilbringe to uker i mitt sommerparadis på Filtvet. Deretter blir det en uke på tur oppover mot Sunnmøre hvor blant annet Via Ferrata står på ønskelisten! Vi avslutter med en uke på Sunnmøre og turer i Sunnmørsalpene. Bedre blir det ikke!

 

Jeg ønsker deg og dine en riktig god sommer – så sees vi til høsten.

Hilsen Britt