Gå ikke glipp av NEXTM2020

16. og 17.april er det igjen tid for å bringe NextM, Nordens største Marketing og Tech event, til Oslo. NextM arrangeres av GroupM med byråene MediaCom, Mindshare og Wavemaker og er et åpent arrangement der våre kunder inviteres spesielt. I fjor arrangerte vi NextM for første gang i Norge og det ble så vellykket at vi gleder oss masse til å skru til det enda et par hakk bedre i år. I denne filmen kan du få en liten fornemmelse av stemningen på NextM 2019.

Publisert 15. januar 2020

Vi har funnet en utrolig spennende ny location som er mer tilgjengelig for deg, og gir oss enda bedre rammer. Årets tema er hyperaktuelt; «Be a Brand – Take a Stand».

Det vil komme egen invitasjon og mye mer informasjon om NextM 2020, MEN sett av datoene i kalenderen din i dag. Dette har du ikke lyst til å gå glipp av.