Datoene du ikke kan gå glipp av!

Vi legger ut påmelding til de forskjellige arrangementene fortløpende.

Publisert 15. januar 2020

Oppdatert aktivitetsplan for kundearrangementer 2020 – Høst

Vårt kundeprogram for 2020 har blitt oppdatert med høstens aktiviteter og datoer er satt for de fleste arrangement.  Siden mars har vi gjennomført en rekke webinarar og kommer til å fortsette med dette formatet ut september i første omgang. I august er det planlagt ytterligere to webinarer innenfor Fagdag programmet. Webinar 3 «Fokus Social og Digital» og Webinar 4 «Veien videre – forbrukertrender mot new normal».

Dette er webinarer som gir deg nyttig fagkunnskap og ppdatering både for høstens planer og inn i neste budsjettår.  Det vil komme innkalling i Outlook fra din rådgiver. I første Fagfrokost i september kommer vi til å dele oppdatert kunnskap om programmatiske kjøp.

Ikke gå glipp av våre fagdager!

20. og 21. august eller 3. og 4. september

Vi fortsetter med lærerike, informative og inspirerende fagdager som vi med suksess har gjennomført de siste månedene. Sett av en time i kalenderen og få med deg oppdateringer på markedet og god læring fra våre dyktige fagpersoner.

Alle MediaCom-kunder får en invitasjon til aktuelle seminarer og webinarer.

Ta eventuelt kontakt med din rådgiver.