Datoene du ikke kan gå glipp av!

Vi legger ut påmelding til de forskjellige arrangementene fortløpende.

Publisert 15. januar 2020

Har du meldt deg på MediaCom:skolen?

4. mars kl 09:00-13:00

På MediaCom:skolen får du vite hva du trenger for å få mest mulig effekt ut av mediebyrået og medieinnvesteringene dine. Kurset passer for deg som ikke har alt for lang fartstid i bransjen, som ikke har jobbet så lenge med et mediebyrå, eller for den som gjerne vil friske opp kunnskapen sin. 

  • På 4 timer går vi gjennom prosessen fra brief til debrief, strategi, planer, implementering, optimalisering, rapportering og læring.
  • Innenfor dette dekker vi litt rundt målsettinger, målgrupper, strategiske prioriteringer, kanalvalg og samspill mellom kanaler, og hvordan vi i fellesskap kan lære og utvikle oss for å oppnå stadig bedre avkastning på markedsinvesteringene

Meld deg på til MediaCom:skolen her!