Velkommen til Digital Campus 2019!

Digital Campus er et kurs for deg som ønsker å være oppdatert på de viktigste fagområdene og trendene innen digital markedsføring. Du vil få en teoretisk og praktisk gjennomgang fra våre dyktigste rådgivere. De vil gjøre deg bedre rustet til å forstå det digitale landskapet og å ta de riktige valgene for din merkevare i tiden som kommer!

Publisert 10. oktober 2019

Digital markedsføring kurs

Kurset er for MediaCom sine kunder.

Kurset passer både for deg som er fersk markedsfører i en markedsavdeling og for deg som allerede har jobbet noen år med digital markedsføring.

DAG 1

29. oktober:  kl. 09.00-12:30

Du vil få en innføring i sosiale medier, med spesielt fokus på de 3 store aktørene: Facebook, Instagram og Snapchat. I tillegg vil vi ta for oss betalt- og organisk søk og viktigheten av å se disse to fagområdene i sammenheng.

DAG 2

19. november: kl. 09.00-12:30

Du vil først få høre om markedsføringsteknologi og hvorfor det bør være en naturlig del av strategien din. Videre vil vi gi en innføring i programmatiske kjøp og mulighetene det gir deg som annonsør, før vi runder av med hvordan du best skal sette de riktige KPIene for dine digitale investeringer.

Adresse:

Kongens gate 6, Oslo

PÅMELDING

Digital Campus er gratis for MediaCom sine kunder.

Du kan melde deg på 1, eller begge dagene. Alt etter hva som passer deg.

Dersom du har kollegaer som vil komme, men som ikke har fått invitasjon,
så er de selvsagt også velkomne til melde seg på.

sosiale medier - facebook, instagram, snapchat
Markedsføringsteknilogi, programatisk kjøp