Danket ut over 100 søkere til praksisplass i MediaCom

- Interessen har vært overveldende.

Publisert 12. september 2019

Mediacom har tatt imot seks nye praksisstudenter og konkurransen om plassene har vært hard.

– Interessen har vært overveldende, sier rekrutteringsansvarlig for internprogrammet i Mediacom, Tord Sollie.

Han har vurdert over 100 studenter.

– Vi har fått søkere fra de fleste store skolene i Oslo; Høyskolen Kristiania, Westerdals, BI, Oslo Met og UIO. Nivået på søkerne har vært meget høyt, og det er veldig gledelig å se at de skarpeste studentene har lyst til å jobbe i Mediacom, sier han.

De seks som slapp gjennom nåløyet denne gangen er Sara Voll, Merete Gjerde Olsen, Christina Forstrønen Bruarøy, Fredrik Nes, Sandra Follesø og Gina Poppe.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. De hadde mange spennende prosjekter på nettsiden som jeg gjerne ville lære mer av, sier Gina Poppe, som skal være intern i Mediacoms kreative byrå MBA. Hun studerer grafisk design ved Westerdals og har en bachelorgrad i industriell design fra før.

– Å få praktisere det jeg lærer på skolen i byrå er en veldig stor mulighet for meg, sier Fredrik Nes som skal være intern i innsikt og analyse avdelingen i Mediacom. Han tar en mastergrad i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania.

Sandra Follesø har allerede vært marketing-intern i Mediacom, men går nå inn i teamet som jobber med sosiale medier.

– Det var helt fantastisk for meg å få lov til å være intern ett år til for jeg har blitt skikkelig glad i folka her, sier hun,

Dette er fjerde året på rad med internprogram i Mediacom, og erfaringen har vært udelt positive, ifølge administrerende direktør Britt Skjeppestad.

– Studentene gir oss nye og spennende perspektiver som vi vokser og lærer av. I tillegg blir vi kjent med noen av de aller flinkeste studentene, og kan ansette de etter endt internship dersom vi har behov.