NextM – et blikk inn i fremtiden

For første gang kommer GroupM sin storsatsning – NextM – til Oslo. Få et blikk inn i framtiden på Nordens største Marketing Technology event!

Publisert 15. mars 2019

NextM går av stabelen 10.-11. april i Eventhallen i Oslo. I løpet av to dager får deltakerne en intensiv konferanseopplevelse, og blir samtidig utfordret på hvordan de tenker og får et innblikk i framtidens markedsføring.

Inspirert, provosert og utfordret
GroupM og våre byråer Wavemaker, MediaCom & Mindshare garanterer to dager stappfulle av ekstraordinære personligheter og teknologiopplevelser. I vår Tech Garden får du oppleve banebrytende teknologi innen temaer som AI, VR, datasikkerhet, robotics og digital markedsføring.

På hovedscenen møter du ledende visjonærer som åpner sinnet ditt for innovativ tenkning og muligheter. Vær med når internasjonalt kjente talere deler sine visjoner om framtiden. Hør blant annet historiker og futurist Andrew Keen – forfatter av «How to Fix the Future» – sine spennende, men urovekkende blikk på internetts utvikling. Eller la deg inspirere av den mer teknologi-optimistiske Kate Stone, doktor i fysikk og CEO og grunnlegger av Novalia snakke om tingenes «digitale sjel».

Vi får også besøk av Peter Sunde – medstifter av The Pirate Bay, teknologiutvikler Rebecca Fiebrink og ikke minst Oobah Butler – skaper av det mest omtalte “fake news”-stuntet noen gang. Se videoen av hvordan han fikk sin falske restaurant The Shed på toppen av anbefalingslisten til Trip Advisor.

NextM – et mediesirkus
Temaet for årets NextM er mediesirkus, som ikke er tilfeldig valgt.

– Temaet skal symbolisere hvordan vi sjonglerer med ulike tilkoblede gjenstander, plattformer, buzz-ord og systemer. Sirkuset er også en måte å minne oss på at vi ikke må gå oss vill i teknologien uten å ha et stødig fotfeste, sier Martin Bentzen, CEO i GroupM.

Se videoen fra NextM 2018 i København:

 

Meld deg på nå!
Som kunde av GroupM eller byråene er du selvfølgelig invitert som vår gjest, men for øvrige interesserte har vi Early Bird-tilbud frem til 15. mars. Kjøp billett nå!

Ønsker ditt firma å bestille flere enn 5 billetter kan du ta kontakt med oss på e-post.

Bli inspirert, provosert og utfordret sammen med oss på NextM!

Tusen takk til våre sponsorer: Schibsted, Clear Channel, Media Direct Norge, Smartclip, NENT, Google, IAS, Verizon, Audience Project, Snapchat og Twitch.