Fem nye til MediaCom

MediaCom ønsker varmt velkommen til fem nye kollegaer.

Publisert 5. juni 2018

Fra venstre: Silje Mack, Ola Tangen, Aurora Bjerke Nilsen, Therese Christiansen, Therese Jensen

Aurora Bjerke Nilsen, Audio Visual Executive

– Dette kommer til å bli utrolig lærerikt og spennende. Jeg ser frem til en bratt læringskurve og mye kunnskapsdeling med dyktige kollegaer. Jeg forventer også mye ansvar og mange spennende utfordringer.

 

Silje Mack, Journalist

Jeg er utrolig takknemlig for å få jobbe med så mange talentfulle og engasjerte kollegaer i et kreativt og inspirerende miljø. Jeg vil bidra med tekst av høy kvalitet og sammen med resten av det dyktige teamet skal vi levere knallgode resultater. Jeg har store ambisjoner og ser frem til de mange mulighetene i MediaCom.

 

Ola Tangen, Social Media Manager

Jeg har store forventinger til jobben! Det å få jobbe i et så sterkt faglig miljø med så mye bra folk er en stor motivasjon i seg selv. Jeg forventer travle, morsomme og varierte dager, at jeg vil lære masse, samt få jobbe med masse spennende kunder!

 

Therese Christiansen, Media Executive

– Jeg har en Bachelor i Reiselivsledelse har jobbet flere år som daglig leder for ulike serveringssteder. I tillegg har jeg studert Digital Markedsføring. Jeg gleder meg til å ha en variert hverdag hvor jeg jobber med spennende kunder og har muligheten til å utvikle meg faglig.

 

Therese Jensen, Prosjektleder MBA

– Jeg kommer fra en stilling som prosjektleder/produsent i Trigger. Jeg gleder meg til å jobbe med spennende kunder sammen med utrolig fine og dyktige folk. MediaCom har en veldig styrke i både tilnærming, idé og engasjement og jeg ønsket meg hit nettopp fordi det tenkes så spisset opp mot optimalisering og synergier på tvers av plattformer.