Vi styrker laget og søker SEM Spesialist

Vi vokser og leter etter deg som har lyst til å lære mer om søkemotormarkedsføring, som har lyst til å jobbe med noen av Norges største og mest spennende annonsører, og som har lyst til å være med på å videreutvikle oss som byrå. Vi er åpne for å ansette både nyutdannede og kandidater med relevant erfaring.

Publisert 20. juni 2017

Som søk spesialist i MediaCom vil du jobbe med planlegging, oppsett og optimalisering av annonsering primært innen søk, men også video og display. Du vil skape resultater og utføre resultatanalyser for kunden. Du vil være det daglige kontaktpunktet, og ha tett dialog og jevnlige møter med både kunder og medier

 

Dine egenskaper:

 • Relevant utdannelse på høyskole eller universitetsnivå
 • Meget gode kommunikasjonsevner (skriftlig og muntlig)
 • Resultatorientert og løsningsorientert
 • Kreativ
 • Analytisk og strukturert
 • Stor arbeidskapasitet, trives i høyt arbeidstempo
 • Nysgjerrig og initiativrik, proaktiv
 • Brennende interesse for digital markedsføring, SEM spesielt
 • Ambisjon om å bli en ekspert innen SEM-faget!

Vi tilbyr:

 • Spennende og utfordrende kunder
 • Et av Norges beste fagmiljøer
 • Supert arbeidsmiljø med stor takhøyde
 • Gode muligheter for personlig utvikling
 • Flotte lokaler sentralt i Oslo
 • Konkurransedyktig vilkår

 

I et av Norges største mediebyrå blir du en del av et solid fagmiljø som er med på å drive utviklingen i bransjen fremover. Digitalavdelingen alene teller over 40 personer, og du vil få jobbe sammen med eksperter innen SEM, SEO, sosiale medier, programmatiske kjøp og digital strategi.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Christian Linnestadchristian.linnestad@mediacom.no

Søknadsfrist: snarest

Søk på stillingen her.