Vi søker Digital Content Optimizer

Nye tider skaper nye muligheter – og nye stillinger. Vi leter etter deg som har lyst å jobbe i skjæringspunktet mellom innhold, marketing og teknologi. I MediaCom vil du i tillegg få muligheten til å jobbe med noen av Norges mest spennende annonsører, sammen med en drivende dyktig gjeng på digital som teller over 40 personer.

Publisert 2. mai 2017

Deg som rett og slett brenner for innhold og markedsføring og elsker å jakte nye måter å skape resultater gjennom bruk av ny teknologi. Du vet hva som trengs av både struktur og sans for detaljer og du behersker å kombinere egenskaper som millimeterpresisjon med evnen til å ‘zoome ut’, «løfte blikket» og jakte nye muligheter. Du er helt uatskillelig fra Google Analytics og Excel, fordi du vet at bevisene ligger i dokumentasjonen. I tillegg til at du kan enkel programmering, er du trygg på Adobe Photoshop og Illustrator og har et skarpt øye for det visuelle uttrykket. Har du i tillegg god kjennskap til nettstandarder som HTML5, JavaScript og CSS, er det langt på vei deg vi leter etter.

Arbeidsoppgavene favner bredt, men er i all hovedsak fokusert på å produsere annonser og innhold som svarer på kundenes målsetninger. Produksjonen skjer både frittstående f.eks. i HTML5, eller via tredjepartsverktøy og malverk som annonsørene benytter seg av. Uavhengig av kodespråk og teknologi er effekten viktigst, så den kreative siden din får utfordret seg gjennom løpende optimalisering i samarbeid med strategiske rådgivere og mediekjøpere. Du vil derfor jobbe veldig tett med disse og får en sentral rolle i kundeteamet.

Har du stor arbeidskapasitet, digger å brette opp ermene og gyve løs på nye utfordringer? Deler du samme lidenskap for innhold, medier og teknologi som oss? Er du i tillegg utadvendt og innmari hyggelig å jobbe sammen med håper vi du vil ta kontakt med oss.

Lyst å vite mer om stillingen, MediaCom, eller bare ta en uforpliktende prat over en kaffe? Ring eller send mail til Digital direktør Kristin Brimi (kristin.brimi@mediacom.no, 901 80 416). Vi gleder oss til å høre fra deg!