Vi søker 3 kreative hoder til vår innholdsavdeling!

Publisert 24. februar 2017

MediaCom Beyond Advertising er den raskest voksende avdelingen i MediaCom. I dag er vi 12 ansatte som arbeider med innhold for kunder som TINE, Volkswagen, Audi, Gilde, Sparebank1, Diplom-Is, Nespresso, Sony og mange flere. Vi jobber også med hvordan vi strategisk bruker egne og fortjente medier som en del av en helhetlig markedsstrategi. MediaCom Beyond Advertising er våre spesialister på innholdsproduksjon (tekst, foto, video), app- og webutvikling, opplevelsesmarkedsføring, spons og sosiale medier. Vi jobber i ulike team på ulike prosjekter, både innad i avdelingen, og på tvers av fagområder i MediaCom. Dette åpner opp for dialog mellom mennesker med ulike kompetanseområder, og gir unike muligheter for selvutvikling og gjennomføring av egne ideer.

Vi får stadig mer komplekse og spennende oppdrag i skjæringspunktet mellom historiefortelling, teknologi og opplevelsesmarkedsføring. Derfor trenger vi enda flere kreative hoder til vår avdeling. Har du lyst på en arbeidsplass blant spennende kunder og kolleger, og der ingen dager er like? Søk på en av disse stillingene:

Innholdsrådgiver

Kreatør – Besatt

Social Media Manager