5 spennende, ledige stillinger på vår digitalavdeling!

YES! Det er spennende tider i MediaCom! Vi vokser på alle digitale fronter og trenger flere flinke folk på laget. Akkurat nå leter vi etter kandidater som kan fylle stillingene som Head of Programmatic, Programmatic Buyer, Social Media Planner, Paid Search Planner og SEO-konsulenter.

Publisert 14. februar 2017

I MediaCom jobber alle med alle. Vi har ikke faste kundeteam som betyr at du får muligheten til å jobbe med bredden av dyktige markedsførere innen alle fagområder. Du blir en del av et stort digitalt team som teller over 40 personer som utgjør et supert arbeidsmiljø med stor takhøyde. Du vil jobbe tett med spesialister både innen SEM, SEO, sosiale medier og programmatiske kjøp, så her ligger alt til rette for både personlig og faglig utvikling. I tillegg byr vi på innholdsprodusenter, dedikerte analysespesialister og strateger. Den som skal jobbe sammen med oss må naturligvis være over snittet interessert i digitale medier og synes det er gøy å henge med i den teknologiske utviklingen – og aller helst være med på å drive utviklingen fremover, i kraft av lidenskap for fag og folk.

Vi leter etter deg som er ambisiøs på både egne og andres vegne. Vi liker spesielt godt du som utfordrer oss og bringer nye tanker og ideer til torgs. Du er nysgjerrig og offensiv, samtidig som du er nøyaktig og samvittighetsfull. Du liker å jobbe med flere kunder og utfordringer og du trives med høyt tempo.

Så, har du lyst på en arbeidsplass blant spennende kunder og kolleger, og der ingen dager er like? Sjekk ut stillingene under og ta kontakt med Linda Nordli i Bemanningsbyrået på 974 38 900 eller linda@bemanningsbyraaet.no