12 nye til MediaCom

På vei inn i september kan MediaCom hilse hele 12 nye medarbeidere velkommen til kontorene i Kongens gate.

Publisert 9. september 2016

Nå har MediaCom over 90 ansatte.

– Disse ansettelsene viser det mangfoldet MediaCom representerer som fagmiljø nå, sier Ruben Søgaard, administrerende direktør i MediaCom.

– De har bakgrunn fra annonsører, medier, andre mediebyråer, TV-produksjon og spesialistbyråer innen søk. Hele 10 av 12 skal inn i roller knyttet til digitalt og innhold, og en fellesnevner er at vi har funnet dyktige, hyggelige og motiverte folk som vi allerede ser smelter inn i kulturen vår og raskt blir en del av den flotte gjengen vi har her.

Blant de nye er Christian Gundersen og Magnus Rygner som kommer inn som digitale rådgivere fra kundesiden, henholdsvis H&M og DEFA. Håkon Vierdal kommer fra HBO Nordic og vil arbeide i spesialistmiljøet for sosiale medier.

Karen Melbostad skal også inn i rollen som digital rådgiver, etter erfaring fra tilsvarende rolle i MEC og en fersk mastergrad i teknologi, innovasjon og kunnskap. Pia Andersskog kommer fra stillingen som leder for Ad Operations i Amedia og blir digital planner i MediaCom. I tillegg kommer Chris Berg og Henrik Hernes inn på betalt søk og programmatiske kjøp.

Krister Ross kommer fra Synlighet og går inn i rollen som leder for SEO-rådgiverne i MediaCom og får blant annet med seg Charlotte Myklestu som har bakgrunn fra dette området i Idium.

Lisa Jensen har bakgrunn fra TV-produksjon i selskaper som Limelight, Strix og Rakett, og er ansatt som prosjektleder på innhold. MediaCom har nå passert 10 ansatte på dette området.

Vi ønsker disse flinke folka velkommen:

Christian Gundersen – Digital Rådgiver

Charlotte Myklestu – SEO Konsulent

Chris Berg – Search Planner

Krister Ross – Head of SEO

Henrik Hernes – Programmatic Buyer

Håkon Vierdal – Social Planner

Lisa Jensen – Prosjektleder

Siv Eriksen – Broadcast Rådgiver

Magnus Rygner – Digital Rådgiver

Pia Andersskog – Digital Planner

Kjersti Thomassen – Rådgiver Print og Utendørs

Karen Melbostad – Digital Rådgiver