Spennende hverdag som interns

MediaCom har fått to engasjerte interns med på laget. Les hvilke tanker de to studentene, Viljar Siljan og Marius Mordal, gjør seg om arbeidslivet vs. studentlivet.

Publisert 30. juni 2016

Interns hos MediaCom

Da MediaCom tidligere i år utlyste en interesse for å få med seg digitale interns på laget var valget enkelt for oss begge – dette hadde vi lyst til å være med på! En snau måned ut i perioden som interns i årets mediebyrå, ønsker vi å dele våre første inntrykk av hvordan det er å jobbe i MediaCom Norge.

Å være digital intern her skal gi oss en innføring i hvordan livet er etter fullførte studier. Vi får prøvd oss på de ulike områdene innen digital markedsføring, og vi får en «fadder» fra hver avdeling, som gradvis introduserer oss for de ulike måtene å arbeide med digital markedsføring på.

Før vi går videre føler vi det er på sin plass å fortelle litt om oss selv. Jeg, Viljar Siljan, er en 21 år gammel Oppsal-gutt med ett år igjen før jeg har bachelorgraden min i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Etter å ha skrevet og kommunisert på digitale flater siden jeg var 12 år, ble valget av karriereretning med tiden veldig enkelt.

Marius Mordal er den yngste i MediaCom med sine 19 år. Han har noe han beskriver som to morsomme år igjen av sitt studieløp i Digital Markedsføring ved Westerdals Oslo ACT. Han har naturligvis også vært en aktiv bruker av digitale kanaler så lenge han kan huske.

Mens man sitter på skolebenken oppstår det mange spørsmål, ikke bare rundt pensum, men også spørsmål om hvordan arbeidslivet egentlig er. Med minimum to arbeidsdager i uka får vi en liten pekepinn på hvordan det er. Svaret er at det er utfordrende, at det kan bli noen lange dager, men det er også utrolig gøy fordi vi hele tiden får testet oss på det vi er gode på.

En typisk dag i Kongens gate er preget av gode samtaler og arbeid med noen av landets mest spennende kunder og dyktige kolleger. Inntrykket vi begge sitter igjen med er at dette er et veldig bra sted å jobbe, sammen med utrolig hyggelige kolleger. MediaCom er et mediebyrå der alle rådgivere holder et skyhøyt nivå, mulighetene er mange og det settes stor pris på initiativ.

Det er åpenbart at vi får noe ut av praksisperioden, og tiden i MediaCom gir oss unik erfaring, nettverk og innsikt ikke alle studenter får. Det at MediaCom har tatt initiativ til å ta inn interns og gir oss denne unike muligheten under studietiden, ser vi på som helt fantastisk. Vi ser frem til fortsatt å yte vårt beste mens vi er her.

Viljar og Marius