Kristin Brimi ny digital direktør i MediaCom

Etter seks år med ulike lederoppgaver på det digitale området i MediaCom rykker Kristin Brimi opp og tar plass i ledergruppen. Brimi erstatter Erik Kristiansen, som har hatt stillingen de siste åtte årene.

Publisert 6. juni 2016

Fra øverst til venstre: Digital rådgiver Mads Karlsen, aministrerende direktør i MediaCom, Ruben Søgaard, digital redaktør Kristin Brimi og digital rådgiver Marthe Humlen.

– Kristin har bevist over tid at hun evner å lede i omgivelser som stadig forandrer seg, sier Ruben Søgaard, administrerende direktør i MediaCom. – Det digitale markedet endrer seg nå med en kraft, hastighet og retning som gjør denne rollen mer spennende og givende enn noen gang tidligere. Kristins bakgrunn gir MediaCom det beste utgangspunktet for å møte disse endringene med strategisk tyngde og taktisk kløkt på vegne av våre kunder. Vi har vært med å utvikle markedet, kundene og våre ansatte og det kommer vi fortsatt til å gjøre med Kristin ved roret.

Kristin Brimi startet som leder for søkemotormarkedsføring i MediaCom 2010 og kom da fra tilsvarende rolle i IUM. I 2013 fikk hun ansvaret for MediaCom Performance og det siste året har hun ledet alle spesialister på digitale kjøp. Nå utvides altså ansvaret til å omfatte all rådgiving og kjøp innen digitale medier.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede MediaComs digitale satsing fremover, sier Kristin Brimi.

– MediaCom har vært igjennom en fantastisk reise de siste årene, og jeg har vært veldig heldig som har fått bidra til denne utviklingen. Når jeg nå overtar roret etter Erik Kristiansen er det med stor ydmykhet, men også med store forventninger, da MediaCom er godt rigget for å møte morgendagens utfordringer på den digitale arenaen. Ikke minst har vi en fantastisk gjeng med digitale spesialister og strateger, som jeg gleder meg til å jobbe enda tettere med.

Med seg i ledelsen av de nærmere 40 digitale rådgiverne og spesialistene får hun Mads Karlsen og Marthe Humlen, begge med seks års fartstid som digitale rådgivere i MediaCom.